Nog geen reacties

SWJK sluit optredensseizoen af!

Het optredensseizoen 2011/2012 van SWJK Marum/Opende zit erop! Met nog vier optredens en een eindfeest op het programma waren de afgelopen twee weken weken weer druk voor de jeugd.

Op zaterdag 17 november mocht SWJK een prachtig optreden verzorgen op de Grote Markt tijdens de Sinterklaasintocht in Groningen. Met een heuse SWJK-stadsbus, de Martinitoren op de achtergrond en warme chocomel in de kroeg, was dit een zeer geslaagd optreden. De week erna stond SWJK al vroeg bij de Pierswijk in Marum waar zij in de dichte mist, samen met Showband Marum en de Intension Cadets, opnieuw de Sint en zijn Pieten binnenhaalde.

Op vrijdag 29 november vond het eindfeest van het seizoen plaats. Tijdens het eindfeest werd teruggeblikt op een geweldig seizoen met het kampioenschap tijdens het ODSC, een fantastische prestatie tijdens Jeugdfestival Stiens en Taptoe Opende ter ere van het 5-jarig kampioenschap als absolute hoogtepunten. Tevens werd er afscheid genomen van enkele leden. Thijs, Gert-Jan en Welmoed gaan over naar Showband Marum en Johannes en Martine hebben inmiddels de overstap naar Crescendo gemaakt. Ook werd er afscheid genomen van Marrit als stafflid. Allemaal kregen zij een afscheidscadeau, op gepaste wijze bezorgd door een mystery guest; een Zwarte Piet die tevens een prachtig Sinterklaasgedicht over SWJK had meegebracht. Na het “officiële” gedeelte werd het feest voortgezet wat duurde tot laat in de avond. Al met al een prachtige afsluiting van een prachtig seizoen.

De zaterdag daarop stonden nog twee optredens op het programma; ’s ochtends lekker warm tijdens de winterfair in het Barontheater te Opende en ’s middags de allerlaatste Sinterklaasintocht van het jaar in Surhuisterveen. Hiermee werd het seizoen écht afgesloten en kan er nu worden vooruitgeblikt op een nieuw seizoen. Enkele nieuwe jeugdleden repeteren inmiddels al mee tijdens de muzikale repetities. Naast kerstliedjes staan er inmiddels ook al enkele nummers van de show voor het seizoen 2012/2013 op de lessenaars. Na het succes van “DANCE!” is de jeugd toe aan een nieuwe show, en het lijkt een fantastisch product te worden! Benieuwd wat het wordt? Houd dan de website, Facebook en/of Twitter in de gaten!

   

Meer foto’s van de optredens en het eindfeest staan in het foto-album!


Plaats een reactie