Nog geen reacties

SWJK op Taptoe Leek (met video!)

Afgelopen zaterdag vond de 25e editie van Taptoe Leek plaats. Dit keer was het niet Showband Marum of Crescendo, maar de Samenwerkende Jeugdkorpsen Marum/Opende die mocht optreden op de taptoe.  Rond 19.00 uur arriveerden alle jeugdleden bij Sportcentrum Leek, waar iedereen zich rustig kon voorbereiden op de show.

De kids waren duidelijk erg zenuwachtig voor hun optreden, wat wil je ook; de zaal zat bomvol! Nadat er in een krap maar knus kleedkamertje werd ingespeeld kon de jeugd achter de coulissen opstellen. SWJK stond als tweede op het programma, en na Excelsior mochten ze de zaal betreden. De show ging hartstikke goed en het publiek reageerde dan ook erg enthousiast!

Na de show kon vanaf de ledentribune de rest van de shows worden bekeken en rond 22 uur stond de finale gepland. Onder daverend applaus marcheerde SWJK weer af, wat was dit een geslaagd optreden en wat een prachtige kans om op deze manier de jeugdband eens te kunnen laten zien in de regio!

Kortom, de taptoe was een zeer geslaagd laatste showoptreden van een prachtig seizoen voor de jeugdband! Maar het seizoen zit er nog niet op! Aanstaande zaterdag zal de jeugd optreden bij het Zonnehuis in Zuidhorn en op 19 november zal SWJK natuurlijk ook weer bij de intocht van Sinterklaas in Marum zijn.

Nieuwe jeugdleden zijn volgend seizoen uiteraard van harte welkom! Bij Music 4 Kids is nog voldoende plek om mee te doen en ook SWJK kan heel wat nieuwe leden gebruiken! Kijk hier voor meer informatie of stuur een mailtje naar [email protected]!

httpv://www.youtube.com/watch?v=rm3PtC1o28E

Plaats een reactie