Nog geen reacties

SWJK op Taptoe Grootegast

Afgelopen zaterdag stond het allereerste showoptreden van het seizoen voor SWJK op het programma: Taptoe Grootegast! SWJK is een graag geziene gast in Grootegast, en ook dit jaar mocht de jeugd haar show weer laten zien aan het aanwezige taptoepubliek. Na een zeer geslaagde uniformpresentatie en (straat)optredens bij de Zonnehuisgroep in Zuidhorn en Koningsdag in Marum, stond nu eindelijk het eerste showoptreden van het seizoen op het programma. Niet alleen de band trad aan in het nieuwe uniform, maar na keihard werken kon ook de guard  afgelopen zaterdag hun prachtige nieuwe uniform onthullen.

Al met al zou het dus een spannende avond worden! Om iedereen helemaal zeker van zijn zaak te laten zijn, werd er daarom op vrijdagavond nog gerepeteerd door de hele groep. Daarnaast heeft de guard zelfs op zaterdagmiddag nog enkele uren getraind, om de puntjes op de “i” te zetten voor het optreden die avond. Deze training werd naar binnen verplaatst vanwege het slechte weer, maar gelukkig klaarde het ’s avonds even op en kon SWJK zonder nat pak optreden…

SWJK mocht in het voorprogramma van Taptoe Grootegast aantreden. Het publiek reageerde niet alleen enthousiast op de show “NL” die erg goed verliep, maar ook op de nieuwe uniformen van zowel de band als de guard werd erg positief gereageerd. Wat een prachtige, professionele verschijning!

De jeugd kijkt terug op een zeer geslaagd eerste showoptreden. De komende weken zal er naar het ODSC en Jeugdfestival Stiens worden toegewerkt, en staan er tevens nog enkele Avondvierdaagses op het programma! Een drukke, maar ook oh zo leuke periode voor SWJK!

Plaats een reactie