Nog geen reacties

SWJK Nederlands Kampioen!!!

SWJK is gister tijdens het ODSC in Assen voor het vijfde jaar op rij Nederlands Kampioen geworden in de jeugdklasse!

De leden hadden een drukke week achter de rug. Woensdagavond werd er nog gerepeteerd, donderdag stond er een optreden bij de avondvierdaagse in Assen op het programma en vrijdag reisde de groep af naar Winschoten om daar de wandelaars van de avondvierdaagse binnen te halen.

Zaterdagochtend vertrok de groep rond 9 uur met de bus richting Assen. Bij aankomst kon de jeugd meteen naar het inspeelveld voor de warming up want om 10.15 uur stond de show voor SWJK al gepland. Het weer was slecht; harde wind en regen zorgden ervoor dat het erg koud was. Desondanks werd er goed ingespeeld en kon er zelfs nog even een stukje van de show worden doorgelopen. Hierna vertrok de groep richting het Achilles stadion voor de show. Na een snelle speech van de instructie kon de groep het veld op en was het “showtime”!

De show DANCE! ging heel erg goed. Het publiek reageerde enthousiast en er waren erg veel applausmomenten gedurende de show, wat de kids natuurlijk nóg enthousiaster maakte. De guard had het zwaar met de harde wind, maar heeft zich er erg goed doorheen geslagen. Al met al kwam iedereen zeer tevreden van het veld af, dit was de beste show tot nu toe!

Toen was het wachten op de uitslag: spannend!! Want dat hadden we uit de wandelgangen al vernomen, dat het nog wel eens spannend kon worden…  Jong KTK Kampen werd 2e met 82.11 punten en SWJK werd 1e met 83.67! Deze uitslag kwam voor SWJK vrij onverwacht en de jeugd (en hun begeleiding trouwens ook…) was dan ook door het dolle heen. Een prestatie om trots op te zijn!

 

 httpv://www.youtube.com/watch?v=wAyo7B328CU&feature=youtu.be

Plaats een reactie