Nog geen reacties

SWJK gaat op werkweekend!

Komend weekend staat het jaarlijkse werkweekend van SWJK op het programma! De jeugdband zal tijdens dit weekend de geheel vernieuwde show gaan instuderen. Slechts enkele gedeeltes van de muziek en drill zijn nog maar hetzelfde als vorig jaar, en met een spetterende samba, nieuwe ballad en een op dit moment zeer bekend “xylofoon-deuntje” belooft het een frisse, nieuwe show te worden!

De groep repeteert zaterdag van 9.30 – 17.00 in sporthal de Lindeborg in Leek. De muziek is gedurende het winterseizoen al ingestudeerd, en het weekend zal vooral in het teken staan van de drill en de combinatie van beide. Na de showrepetitie zal iedereen naar De Postwagen in Tolbert vertrekken waar de feestavond zal plaatsvinden. De feestcommissie heeft een erg leuk programma in elkaar gezet, en het thema “Hawaï” is garantie voor een mooie avond!

Zondag zal er nog worden gerepeteerd op het terrein van De Postwagen (Hoofdstraat 53 te Tolbert). Iedereen is van harte uitgenodigd om vanaf 11.30 uur bij de repetitie te komen kijken!

Op 30 april barst het seizoen van SWJK echt los tijdens de Koninginnedag-optocht in Marum. De rest van het seizoen heeft SWJK ook vele optredens.  Zo is o.a. op 21 mei de show voor het eerst te zien op Taptoe Grootegast en enkele weken later, op 9 juni, zal de groep haar kampioenstitel verdedigen op het NK show te Assen!

SWJK 2011

Plaats een reactie