Nog geen reacties

Succesvolle Try-Out Intension!!

De kop is er af! Na maanden van intensieve voorbereiding was het afgelopen zondagmiddag dan eindelijk zover. Tijdens de Try-Out in een volle sporthal De Holten in Marum lieten de Intension groepen hun nieuwe winterguardshows voor het eerst aan het publiek zien.

Na een gezamenlijke warming-up werd het programma geopend door de Intension Cadets. Al was hun show nog niet helemaal af, de 14 jonge meiden lieten vol enthousiasme hun show genaamd ‘Get On Stage!’ zien. Op muziek van Idols winnares Nikki leefden ze zich uit in een vrolijk showprogramma. Het wordt met de jongste meiden van Intension ongetwijfeld een feestje tijdens de contests!

Na de Cadets was het de beurt aan Intension Junior met hun show ‘You’. De show waarin JIJ centraal staat. Onder begeleiding van ‘The Writer’ van Ellie Goulding lieten de 12 meiden zien wat ze met jou kunnen doen….

Als laatste liet Intension A hun nieuwe show zien. In hun programma ‘Earth’ brengen zij een ode aan de aarde, op de indrukwekkende muziek van o.a. Steve Jablonsky laten zij zien hoeveel ze van onze planeet houden. Het is de instructie, die overigens volledig uit ‘eigen kweek’ komt, weer gelukt om een show te maken met prachtige balans tussen muziek en beweging. Net zoals vorig jaar, bij het succesvolle programma ‘Idiosyncratic’, stond het kippenvel bij veel van de bezoekers op de armen.

Na Intension A volgt een pauze met verloting. Vele bezoekers verlieten de sporthal met een leuke prijs. Voor Intension betekende het een extraatje aan inkomsten om deze try-out mogelijk te maken. Na de pauze volgde een tweede reeks van alle shows van de Intension units. De zenuwen waren verdwenen na de vuurdoop van voor de pauze en zo draaiden alle groepen een misschien nog wel veel betere show.

Wilt u Intension zien tijdens één van de contesten? Dat kan!

De groepen doen mee aan de volgende contesten:


15 januari Contest Drachten I Intension A & Junior
29 januari Contest Aalsmeer Intension A
12 februari Contest Leeuwarden Intension A, Junior & Cadets
12 maart Contest Drachten II Intension A, Junior & Cadets
26 maart CGN Finals Eindhoven Intension A & Junior


We wensen alle groepen heel veel succes bij de komende wedstrijden. Het zal een enorme opgave worden om het resultaat van vorig jaar te verbeteren, maar we hebben er alle vertrouwen in en het publiek zal vast en zeker smullen van deze mooie shows!

Plaats een reactie