Nog geen reacties

Succesvol werkweekend SWJK! (foto-update!!)

Het werkweekend van SWJK was een groot succes! De groep heeft ontzettend hard gewerkt en een groot gedeelte van de nieuwe show is ingestudeerd.

Zaterdagochtend om 10.00 uur ging de eerste showrepetitie van het seizoen van start. In de Lindeborg in Leek werd er de hele dag hard gewerkt aan de nieuwe drill. Omdat de nieuwe showmuziek gedurende het winterseizoen al redelijk goed was ingestudeerd konden de leden al gauw de muziek en drill combineren. De nummers Jump (van Halen), Somebody that I used know (Gotye), De Bestemming (Marco Borsato) en de samba zijn volledig ingestudeerd. Alleen de drill van het laatste nummer Barbra Streisand (Duck Sauce) moet nog worden ingestudeerd, een geweldige prestatie!

Na een lange dag vertrok de stoet kinderen en begeleiding om 17.00 uur richting de groepsaccommodatie. Ook dit jaar was het weer volop gezelligheid in de sfeervolle “pipowagens” van De Postwagen. Nadat iedereen door de keukenploeg was voorzien van een lekker soepje en een broodje hamburger konden de voorbereidingen voor de feestavond beginnen. Met het thema “Hawaï” liep iedereen er fris en zomers bij in zwembroeken, vrolijke blouses en rokjes, en ook de bloemenkransen, waterpistolen en zonnebrillen ontbraken niet! We hadden zelfs twee eigen stewardessen die ons veilig op Hawaïaanse bodem wisten te brengen waarna de feestavond kon beginnen! Het programma bestond uit onder andere het spel de “hete kokosnoot”, een soort stoelendans waarbij een (op den duur lekke) kokosnoot moest worden doorgegeven, het maken van palmbomen, een echt Hawaï-quiz en uiteraard een gezellige disco. Tijdens de disco wisten de dames van de guard heel SWJK de CGN Flashmob aan te leren: groot feest op de dansvloer!

Er werd gefeest tot diep in de nacht, en vroeg in de ochtend stonden de kids alweer te ochtendgymnastieken en de liefhebbers hamburgers te eten… Na het ontbijt begaf de groep zich (enigszins tegenstribbelend) maar buiten om nog enkele uurtjes op het terrein van De Postwagen te repeteren. Ondanks de kou en vermoeidheid is er nog goed gerepeteerd en rond half 12 stonden er al vele ouders aan de kant van het veld om iedereen aan te moedigen en de vorderingen te bekijken.

Het was een super weekend! Ontzettend moe maar ook heel voldaan vertrok iedereen rond het middaguur weer naar huis. Er is hard gewerkt, het grootste deel van de show is ingestudeerd, het was ontzettend gezellig met z’n allen en dan moet het seizoen nog beginnen! Er moet nog hard worden gerepeteerd, er moet nog veel gebeuren, maar het belooft ongetwijfeld een prachtig seizoen te worden.

Op 30 april is SWJK te zien tijdens de Koninginnedagoptocht in Marum en op 12 mei is het eerste showoptreden bij de jubileum-editie van Taptoe Grootegast.

Foto’s staan nu in het foto-album!!

Plaats een reactie