Nog geen reacties

Succesvol camp voor Intension

Afgelopen weekend werd er door de leden van Intension A hard getraind! In totaal hebben de leden 15 uur hard gewerkt aan hun winterguard programma Earth. Vrijdagavond begon het trainingsweekend om 19:00. Een avond vol dans en equipment invulling op rifle en sabre. Na een intensieve training werd deze afgesloten met een equipment run.

Zaterdag werd de dag vroeg begonnen met een warming-up. De focus lag op het nieuwe equipment werk op drill zetten. Na de middagpauze werd er tijd gemaakt voor een half uur drama! Hierna was het tijd om de laatste drill in te studeren zodat er zondag een volledige run gelopen kon worden.

Zaterdagavond hadden we een gezellige avond bij Paulien en Marjolein thuis. De guardmoeders hadden voor ons een heerlijk diner gemaakt! En na het eten was het tijd om Sint&Kerst te vieren. Het werd een gezellige avond, met veel gezelligheid en lekkere hapjes!

Zondag werd de hele show onder handen genomen om van begin tot eind alles rustig door te nemen zodat er aan het eind van de dag twee goede runs konden worden gelopen. Het eind van de show werd nog even goed onder handen genomen om vervolgens rond 15:45 uur twee goede runs te lopen voor de toeschouwers.

De staff en leden kunnen terug kijken op een gezellig en succesvol weekend!


Plaats een reactie