Nog geen reacties

Steun Showband Marum met uw online aankopen

Gaat u uw kerstinkopen doen via internet? Wanneer u de webshop bezoekt via de site van Sponsorkliks kunt u Showband Marum sponsoren zonder dat het u extra geld kost!
Sponsorkliks organiseert voor Showband Marum dat 1 tot 10% (afhankelijk van de webshop) van het totaalbedrag van uw bestelling wordt gedoneerd aan de vereniging. Veel bekende en grote webshops doen mee, zoals thuisbezorgd.nl, wehkamp.nl, bol.com, hema, zalando, de KLM en V&D. In totaal nemen meer dan 150 verschillende webshops deel aan Sponsorkliks. Een overzicht van alle deelnemende winkels is te vinden via de volgende link: http://www.sponsorkliks.com/winkels.php?club=4645
Om Showband Marum via deze weg aan extra inkomsten te kunnen helpen is het van belang dat de webshop via sponsorkliks wordt bezocht. Dat kan via bovenstaande link. Wanneer u gebruik maakt van deze link bent u al doorverbonden aan de sponsorklikpagina van Showband Marum. Wanneer u eerst naar sponsorkliks.com gaat kunt u in de zoekbalk Showband Marum opzoeken en wordt u doorgestuurd naar de sponsorklikpagina.
We willen u alvast bedankten voor uw hulp!

Plaats een reactie