Nog geen reacties

Steun de Serious Streetparade!

Aanstaande zaterdag vindt de Serious Streetparade plaats. Wat een fantastisch initiatief van onze collega-muzikanten uit Friesland! Langs deze weg wenst Showband Marum alle deelnemers veel succes en hopen we op een geweldige opbrengst voor Serious Request Leeuwarden 2013!!
Door de straat op te gaan onder de titel ‘Serious Streetparade’, hopen de deelnemende muziekverenigingen minimaal €10.000 in te zamelen voor ‘Serious Request’. De in totaal 350 muzikanten afkomstig van de muziekverenigingen Takostu uit Stiens, Jeugdband Takostu Stiens, CMH uit Menaldum, Concordia uit Sexbierum, Jong Pasveer uit Leeuwarden, Graham Lowlanders Pipes and Drums uit Leeuwarden, NFPC uit Dokkum, Sternse Slotlanders uit Franeker en CMV Oranje uit Minnertsga gaan in optocht door de zeven plaatsen waar de bands vandaan komen.
Per bus reizen ze van plaats naar plaats. De parade begint ’s ochtends en eindigt in de avond op het Wilhelminaplein bij het Glazen Huis. U kunt de ‘Serious Streetparade’ op de volgende tijden bezoeken in de plaatsen:
09.30 uur: Dokkum
11.00 uur: Stiens
12.30 uur: Minnertsga
13.30 uur: Sexbierum
15.00 uur: Franeker
16.15 uur: Menaldum
18.30 uur: Aankomst bij het Glazen Huis
U kunt de ‘Serious Streetparade’ steunen door geld te doneren via de “kom in actie-website“. Daarnaast kunt u tijdens de optocht in alle plaatsen geld geven aan de aanwezige collectanten. Het gedoneerde geld wordt aan het einde van de streetparade via een cheque aan de drie DJ’s overhandigd.

Plaats een reactie