Nog geen reacties

Sponsor Jan in DCI!

Zoals inmiddels bij velen bekend is Jan Bakker op dit moment actief in het Amerikaanse DCI corps Carolina Crown. Op dit moment is Jan alweer een maand aan de overkant van de plas en heeft zoals we op zijn reisblog hebben kunnen lezen al veel mogen proeven van het Amerikaanse leven. Inmiddels is de ‘Spring Training’ bij Carolina Crown begonnen en wordt de show van 2012 “For the common good” ingestudeerd. Jan was na de camps al razend enthousiast over de showmuziek dus hij is momenteel ongetwijfeld keihard aan het werken en genieten van zijn grote passie.

Omdat wij het als Showband Marum natuurlijk fantastisch vinden dat Jan deze kans heeft gegrepen en de uitdaging is aangegaan om bij dit zeer gerenommeerde corps te gaan lopen, willen wij Jan graag helpen. Zoals Jan zelf schrijft; “Carolina Crown is één van de beste korpsen ter wereld en het kost ontzettend veel tijd en geld om zo’n organisatie op de been te houden. Ik betaal al een groot bedrag aan lidmaatschapsgeld, maar dat dekt nog geen 40% van de voedsel-, reis- en instructiekosten die gemaakt worden”. Daarom heeft Carolina Crown een “Marchaton” georganiseerd. Tijdens deze bijzondere vorm van wat wij kennen als een sponsorloop, is de groep van plan om 50 keer de lengte van een American Football veld te marcheren (meer dan 4,5 kilometer).

Omdat het sponsoren via de Marchaton nogal lastig is zonder creditcard bieden wij de mogelijkheid om Jan te sponsoren via Showband Marum. Iedereen die Jan wil sponsoren om zijn DCI avontuur mogelijk te maken kan vóór 10 juni een bedrag overmaken op rekeningnummer 79.16.39.339 t.n.v. Showband Marum. Heel belangrijk is om “Jan Bakker DCI” te vermelden! Wij zorgen dan dat dit bedrag bij Jan terecht komt!

Foto: de brass van Carolina Crown afgelopen week aan het werk tijdens Spring Training. Via de Facebook en Twitter van het corps kan iedereen op de hoogte blijven van wat Jan aan het doen is!

Plaats een reactie