Nog geen reacties

Slagwerkers opgelet!

Op zondag 28 november organiseert Indoor Percussion Europe samen met het percussion ensemble European X een clinic voor percussionisten. Clinicians zijn Tim Jackson en Craig Dunn. Tim Jackson heeft vier keer de Individual Tenor World klasse op zijn naam geschreven en liep mee in de drumlines van de Blue Devils en Rhythm X. Hij is momenteel backfield ensemble coördinator bij de Bluecoats. Craig Dunn is de oprichter en director van Rhythm X.

De IPE-clinic wordt op 28 november gehouden in Sporthal Kerkelanden in Hilversum en duurt van 12.00 tot 18.00 uur. Deelname kost 10 euro per persoon, bezoekers betalen de helft. De clinic is alleen bedoeld voor field percussion en wie mee wil doen wordt verzocht zijn eigen instrument mee te nemen. Kijk voor meer informatie en opgave op www.indoorpercussioneurope.org.

Het belooft een erg leerzame dag te worden en daarom zal een delegatie slagwerkers van Showband Marum  de 28e afreizen naar Hilversum om aan deze clinic deel te nemen. Wil jij ook graag meedoen of een kijkje nemen? Voor vervoer e.d. kun je altijd even contact met ons opnemen!

Plaats een reactie