Nog geen reacties

Sinterklaasintocht Vinkhuizen

Afgelopen zaterdag stond de vierde Sinterklaasintocht, en daarmee het laatste optreden van het seizoen op de agenda, namelijk de intocht in Vinkhuizen (Groningen). Showband Marum werkt al enkele jaren mee aan de intocht en gelukkig was het deze keer een stuk minder koud en glad dan vorig jaar! Na een rondgang door Vinkhuizen speelden we in het drukke winkelcentrum nog enkele nummers.

Voor veel mensen was dit toch wel een bijzonder optreden. Enkele leden stoppen helaas als “lopend lid” en voor hun was dit dus de allerlaatste streetparade met Showband Marum. Gelukkig zijn er ook alweer enkele nieuwe leden die zich hebben aangemeld, en vol enthousiasme deden vier nieuwe blazers al mee aan dit optreden, hartstikke leuk!

De Sinterklaasmuziek kan de kast weer in, en inmiddels staat bij de blazers de kerstmuziek al op de lessenaar. De donkere dagen voor kerst zullen namelijk worden opgeleukt  door het kerstensemble dat door blazers van M3 en Showband Marum wordt gevormd. Op 17 en 18 december zal het ensemble spelen in het centrum van Leeuwarden, en op 21, 22 en 23 december zullen we ’s avonds te zien zijn in Marum. Meer informatie over waar en wanneer we precies zullen optreden volgt binnenkort!

Nu het laatste optreden van het seizoen achter de rug is wordt er natuurlijk ook hard gewerkt aan het nieuwe seizoen. Wat we precies gaan doen houden we nog even geheim, maar binnenkort zullen de eerste klanken van de nieuwe showmuziek tijdens de repetities te horen zijn! Er is nog wel steeds ruimte voor nieuwe leden! De blazers kunnen heel wat versterking gebruiken, evenals de pit. Maar ook de drumline en guard kunnen natuurlijk nog worden uitgebreid. Dus lijkt het je leuk om bij Showband Marum te komen, twijfel dan niet en kom gewoon eens langs! Er wordt op vrijdagavond gerepeteerd van 19.30 – 22.30 uur in Ons Centrum aan de Kruisweg 30/32 te Marum. Voor meer informatie kun je ook altijd contact opnemen door een mailtje te sturen!

Plaats een reactie