In 2016 en 2017 bracht Showband Marum haar WMC-programma WILD!, waarmee 81.33 punten en een gouden medaille behaald werd in de World Division Class op het Wereld Muziek Concours in Kerkrade!

De show WILD! vertelt het waargebeurde verhaal van de jonge Cheryl Strayed. Na het overlijden van haar moeder en het stranden van haar huwelijk besluit ze om alleen de Pacific Crest Trail te gaan lopen, een wandeltocht van meer dan 1600 kilometer. Zonder voorbereiding en ervaring vertrekt ze en begint ze aan de zware tocht, vol met angstige en mooie momenten. Een wandeltocht die haar gek maakt, kracht geeft en uiteindelijk haar leven zal veranderen.

Een herkenbaar verhaal voor velen. Een zoektocht naar jezelf wanneer je jezelf en de weg kwijt bent. Na verloop van de tijd vind je de weg terug en daarmee innerlijke rust.

Het muzikale verhaal wordt verteld met muziekdelen uit de bekende schilderijententoonstelling van Moussorgsky, ‘Funerall sentences for the death of Queen Mary’ van Henry Purcell, ‘Walk’ van de Foo Fighters, ‘Mad World’ van Gary Jules en ‘Hometown Glory’ en ‘Make You Feel My Love’ van Adèle.

De staff van Showband Marum bestaat deze seizoenen uit Sietze Bandringa, Herman Kooistra, Jaap Wils, Matthijs van Houten, Marco Helmus, Christy de Vries, Jessica Dermois, Patricia van der Maar, Marrit Agema, Johannes Leeverink en Tom Huijzer.