Nog geen reacties

Showband Marum zoekt nieuw instructielid voor de colorguard

Showband Marum zoekt een ambitieus instructielid die komende zomer les wil geven aan een jonge maar gedreven colorguard. We zoeken iemand die meteen betrokken kan zijn bij de ontwikkeling van het nieuwe showprogramma. Na het winterguardseizoen, waarin de guardgroep onder de naam Intension dit jaar samenwerkt met 2Xtreme, moet het nieuwe instructielid dan ook de repetities voor zijn of haar rekening gaan nemen.

Showband Marum probeert zich elk jaar te onderscheiden met eigenzinnige shows. De guard is een belangrijk onderdeel van de showband. In de afgelopen jaren presteerde de groep onder de naam Intension goed in het winterguardcircuit. De vernieuwde en jonge groep is echter ontzettend gedreven om alles uit zowel het winter- als zomerseizoen te halen.

Wat verwachten wij van jou?
– Het verzorgen van guardrepetities. Die vinden normaal gesproken plaats op maandagavond, maar mocht dit een probleem zijn, dan kunnen we kijken of een andere avond mogelijk is.
– Het aanwezig zijn bij het werkweekend en de showrepetities van Showband Marum op vrijdagavonden en geregeld een zaterdag.
– Het samen met het instructieteam op korte termijn ontwikkelen van het showprogramma. Inmiddels is het thema vastgelegd en is de muzikale instructie bezig met de ontwikkeling van het muzikale boek. Van het instructielid wordt verwacht dat die de invulling van de guard voor zijn of haar rekening neemt. Daarbij is het belangrijk dat er al snel goed wordt overlegd met de rest van de visuele instructie over de staging van de guard.
– Het invullen van straatshows.
– Het vervullen van een coördinerende rol als instructielid om ervoor te zorgen dat jeugdleden makkelijk kunnen instromen.
– Dat je op gedreven wijze leiding geeft aan de guardgroep en dat je er voor zorgt dat de individuele leden zich kunnen doorontwikkelen.

Wie zoeken wij?
– Iemand met ervaring in het op A-Class niveau lesgeven aan guardgroepen.
– Iemand met kennis van het winterguard-circuit en iemand die bereid is om eventueel volgend jaar ook invulling te geven aan het winterguardseizoen.
– Een teamplayer die probeert het uiterste uit een groep te halen en daarbij aandacht heeft voor alle individuele leden.
– Iemand die denkt vanuit het belang van de vereniging en zich ook bezig wil houden met de ontwikkeling van Showband Marum in het algemeen.

Wat bieden wij?
– De kans om samen te werken met een jong en gedreven instructieteam.
– Een hechte vereniging die zichzelf wil doorontwikkelen om de toekomst van de vereniging veilig te stellen.
– Een kans om jezelf te ontwikkelen of je talenten en kwaliteiten ten volste te benutten.
– In overleg een tegemoetkoming in de gemaakte kosten.

Mocht je geïnteresseerd zijn in deze vacature, dan zouden we het op prijs stellen als je contact wilt opnemen met onze secretaris Lilian Gorter.

20130712_140402

Plaats een reactie