Nog geen reacties

Showband Marum zet alles op alles voor WK in Denemarken

Met de vierde plaats op het EK in het Duitse Rastede plaatste Showband Marum zich vorig jaar voor de wereldkampioenschappen van de World Association of Marching Show Bands, dat plaatsvindt in het Deense Kopenhagen van 1 tot 6 juli.

Inmiddels zijn de mogelijkheden tot deelname onderzocht en de leden, de staff en het bestuur willen dolgraag meedoen aan dit kampioenschap. Om de reis, deelname en verblijf te kunnen bekostigen, zijn er diverse acties opgezet. Dit met medewerking van diverse winkeliers in Marum die de Showband een warm hart toedragen.

De eerste actie is het verzamelen van emballagebonnen bij Albert Heijn. De tweede is het inzamelen van cartridges en mobiele telefoons, daarvoor staan er vanaf 1 februari jl verzamelboxen bij Expert, Primera en Albert Heijn. De eerste drie zaterdagen van februari staan in het teken van kaasverkoop. Voor de Albert Heijn kunt u dan leden vinden die de in de Marumer Kaasfabriek gemaakte Edammer Kazen van 1,8 kg verkopen voor slechts € 8,99. Met deze acties hoopt Showband Marum voldoende middelen te werven om af te kunnen reizen. De leden van de Showband hopen op veel steun om de reis mogelijk te maken en bedanken alvast iedereen voor de bijdrage.

Plaats een reactie