Nog geen reacties

Showband Marum presenteert: STORM

Na een lange periode van stilzitten kunnen we de draad weer oppakken. We hebben er zin in en hebben ambitieuze doelen voor de toekomst. In 2022 wil de Showband via een uniek project meedoen aan het Wereld Muziek Concours in Kerkrade. Waar de voorbereiding voor deelname aan het WMC normaal jaren duurt, kiezen we dit keer voor een projectvorm waarbij de show in kortere, maar intensieve tijd wordt ingestudeerd. Met deze show willen we in 2022 deel gaan nemen aan Take One, het ODSC, de Rasteder Musiktage en natuurlijk het WMC in Kerkrade.

In 2022 presenteren we de show Storm. Een elf minuten durende showproductie die het verhaal vertelt over tumult, de chaos, de hectiek en stress, maar ook de verbroedering, orde en helderheid over de verschillende stormen die er woeden. Niet alleen stormen in de maatschappij en verder in de wereld, ook stormen waar je in je eigen leven doorheen gaat.

Meer lezen over project Storm? Kijk hier!

Wil je meer weten of eens meespelen? Op vrijdag 8 oktober aanstaande organiseren we een open repetitie. Deze is van 19:30 uur tot 22:30 uur in Ons Centrum, aan de Kruisweg 30 te Marum.

Plaats een reactie