Nog geen reacties

Showband Marum presenteert: Rapsodia Real!

Showband Marum presenteert in 2012 haar nieuwe show “Rapsodia Real”.  Letterlijk vertaald uit het Spaans is het een “vorstelijke rapsodie” waarmee Showband Marum dit jaar de taptoe- en wedstrijdvelden zal betreden.

Uitgangspunt van de show is het Spaans getinte “Innuendo” geweest. Een imponerend, maar toch relatief onbekend nummer van Queen. De muzikale veelzijdigheid en gelaagde arrangementen van deze Engelse rockgroep blijken uitermate geschikt voor de huidige bezetting van Showband Marum. De show is uitgebouwd met Queen-klassiekers als “Bohemian Rhapsody”, “Don’t stop me now” en “We will rock you”. Nummers die tijdloos zijn, maar waar Showband Marum toch een geheel eigen draai aan zal geven. Tevens zullen gedurende de show vordert steeds meer Spaanse invloeden te horen zijn, onder andere in het nummer “El Gato Triste” van Chuck Mangione.

“Rapsodia Real” is een programma waarin het publiek zal worden meegesleept in de tijdloze muziek van Queen, Spaanse melodieën en schitterende showelementen.

Zowel de muziek als het showdesign is volledig in eigen beheer ontwikkeld. De staff van Showband Marum bestaat in 2012 uit Sietze Bandringa, Herman Kooistra, Bert ten Boer, Peter Haaima, Jaap Wils, Frank Kingma en Matthijs van Houten.

De show bestaat uit de volgende nummers:
A Royal Spanish Rhapsody
El Gato Triste
Don’t Stop Rock & Flamenco
Bohemian Rhapsody
Innuendo

Benieuwd naar “Rapsodia Real”? Kom dan op zondagmiddag 26 februari vanaf 14.30 kijken in Veendam, want van 24 t/m 26 februari zal Showband Marum daar tijdens hun jaarlijkse werkweekend de show in de grondverf zetten! Houd de website in de gaten voor meer informatie over de vorderingen van de show en natuurlijk het werkweekend!

Plaats een reactie