Nog geen reacties

Showband Marum opent de hele maand oktober haar deuren

Gedurende de maand oktober is iedereen van harte welkom een kijkje te nemen bij Showband Marum. Alle onderdelen van de vereniging kunnen nieuwe leden gebruiken.

Bigband &Zo
Bigband & Zo is een uitgebreide bigband, met een brede  bezetting. Naast de klassieke bigband- instrumenten zoals saxofoon en trompet, is er bij Bigband & Zo ook plaats voor klarinet, fluit en euphonium. De band is vooral op zoek naar mensen die een zwaar koper instrument bespelen, fluitisten en percussionisten. Maar ook als je een ander instrument bespeelt, ben je van harte welkom op de open repetities.  Neemt gerust je eigen instrument mee. Bigband & Zo repeteert op woensdag 1, 8 en 22 oktober van 19.30 tot 22.00 in de Vrijborg te Nuis aan de Nieuweweg 80.

Showband
De Showband kan vooral bij de Brass nieuwe mensen gebruiken, zowel groot als klein koper. Maar ook bij de andere secties ben je van harte welkom eens mee te doen. Alle vrijdagavonden in oktober staat de deur open en het maakt daarbij niet uit of je al een instrument bespeelt of het nog moet leren. Showband Marum repeteert op de vrijdagavond van 19.30 tot 22.30 in Ons Centrum, aan de Kruisweg 30/32 in Marum.

2Xtreme/Intension
Net als vorig jaar werkt Intension dit jaar samen tijdens de winterguardperiode met 2Xtreme, de winterguardgroep van DINDUA Oldekerk. De A-groep traint op de woensdagavond van 19.00 tot 21.30 in de gymzaal van de Oldeborg in Leek, Weazenburglaan 51a.

Wilt u meer informatie of wilt u meer weten over SWJK en 2Xtreme/Intension Cadets? Mail dan naar [email protected].

Plaats een reactie