Nog geen reacties

Showband Marum naar DCN-contest in Leeuwarden

Showband Marum heeft zich ingeschreven voor de bijzondere DCN-contest op 27 juni in Leeuwarden. Het is voor ons een mooie kans om de show in onze in eigen regio te laten bejureren door een juryteam van Drum Corps Europe.  De feedback van de jury op de show ‘Lost & Found’ kan worden gebruikt in de voorbereidingen op onze deelname aan het WK van de WAMSB in het Deense Kopenhagen, begin juli dit jaar.

In de afgelopen jaren namen we meerdere keren deel aan een DCN-contest. Dit jaar ligt onze focus op deelname aan het WK in Denemarken. De DCN-contest in het Cambuurstadion in Leeuwarden past echter perfect in de voorbereidingen op die wedstrijd. Deelname aan de contest in Leeuwarden is voor de leden een enorme uitdaging. We kijken uit naar het evenement, waar we ons niet alleen laten zien samen met de top van de Europese drumcorps, maar ook nog eens kunnen genieten van het Blue Devils International Corps.

Dit jaar doen we ook mee aan het ODSC in Assen. Verder stroomt de optredensagenda vol met behoorlijk wat taptoes en parades in het hele land.

Plaats een reactie