Nog geen reacties

Seizoensafsluiting SWJK

Het seizoen zit erop! Afgelopen zaterdag had SWJK het laatste optreden van het zomerseizoen, en zo hadden ook veel leden hun allerlaatste optreden bij de jeugdband.

Op vrijdagavond stond het eindfeest van SWJK op het programma. Tijdens deze avond werd niet alleen afscheid genomen van maar liefst 9 jeugdleden, maar ook van Elly en Hendrika van de jeugdcommissie en Jaap van de instructie. Iedereen kreeg een heuse speech van Geeske en Roelf, en natuurlijk konden de afscheidscadeautjes niet ontbreken. Nadat we met z’n allen foto’s en video’s van afgelopen seizoen hadden bekeken en vele herinneringen werden opgehaald, kon de Bingo beginnen. Er werd erg fanatiek gespeeld door de leden, staff en jeugdcommissie, een groot succes! Na de Bingo was er nog tijd voor een hapje, drankje & dansje maar natuurlijk stonden de ouders veels te vroeg alweer op de stoep om hun kinderen op te halen!

Zaterdagochtend rond half 10 stroomde de gymzaal in Marum vol. Niet alleen SWJK, maar ook Showband Marum, alle guardgroepen én de Music 4 Kids deden mee aan de Sinterklaasintocht; de hele vereniging was compleet! Het was prachtig weer en de intocht van de Sint en zijn vele Pieten verliep goed, ondanks dat het paard van de Sint even op hol sloeg dankzij al het getrommel en getoeter…

Na zo’n twee uur waren we weer terug bij de gymzaal en zat het laatste optreden erop! Ook voor de jeugdleden die afscheid nemen was dit het allerlaatste optreden in hun SWJK-uniform dat – gelukkig – de meeste van hen zullen inruilen voor het uniform van de ‘grote band’ waar zij naar door zullen stromen. We zullen iedereen gaan missen, maar uiteraard wensen we bij deze iedereen veel succes bij Crescendo of Showband Marum!

Gelukkig is er ondanks de grote groep die afscheid neemt ook weer nieuwe aanwas, maar er is nog meer dan genoeg plek voor nieuwe jeugdleden! Dus lijkt het je leuk om bij SWJK te spelen kom dan vooral eens kijken!

Bespeel je nog geen instrument en ben je tussen de 7 en 11 jaar? Dan is Music 4 Kids net wat voor jou! Hier leer je op een leuke manier de basis van het (samen) muziek maken waarna je zo door kunt stromen en een muziekinstrument kunt leren spelen. M4K is op vrijdag van 15.30-16.15 uur. Kun jij al een beetje toeteren of trommelen en heb je al een tijdje muziekles? Kom dan eens kijken bij de repetitie van SWJK op vrijdagavond van 18.15-19.15 uur in Ons Centrum in Marum. Je kunt dan in het ensemble gaan spelen (meespelen met de muziekrepetities van SWJK maar nog niet optreden) of lid worden van SWJK! Ook bij de guard zijn nieuwe leden natuurlijk altijd welkom, gedurende het winterseizoen trainen de Cadets op maandag van 18-19 uur en de Juniors van 19-20 uur in de gymzaal aan de Sportlaan in Marum. Klik hier voor nog veel meer informatie over jeugdlidmaatschap!

Plaats een reactie