Nog geen reacties

Scott Brown komt naar Marum!

Op vrijdagavond 5 februari a.s. zal de bekende Amerikaanse percussion arrangeur en Corps Style Concepts clinician Scott Brown een workshop houden met de drum line van Showband Marum uit Marum. Showband Marum is behoorlijk aan de weg aan het timmeren als corps style show band en de Groningers pakken de zaken grondig aan.
“Het bezoek van Scott aan de drumline van Marum past in onze ontwikkeling om ons verder neer te zetten als dè Corps Style marching band van Noord-Nederland. Het is voor elke club een fantastisch en leerzame ervaring om het korps bloot te stellen aan mensen die in de bakermat van onze hobby veel ervaring hebben opgedaan”, zegt Jelle Roeper, slagwerkarrangeur en -instructeur van Showband Marum. Scott is één van de clinicians van Corps Style Concepts.
Belangstellenden kunnen de clinic bezoeken. Vanaf 19.00 uur gaat Scott aan de slag met de drumline. Tussen 22.00 en 23.00 uur worden de eerste drie shownummers samen met de brass onder handen genomen. De clinic is in Ons Centrum aan de Kruisweg 30/32 in Marum. Het is een mooie gelegenheid om te kijken hoe Scott Brown zijn kennis overbrengt en hoe het staat met het nieuwe showprogramma van Marum.

Plaats een reactie