Nog geen reacties

Samenwerking Showband Marum en Showkorps DINDUA Oldekerk leidt tot succes

Het afgelopen winterseizoen hebben Showband Marum en Showkorps DINDUA samengewerkt op het gebied van de winterguard. Onder de naam 2Xtreme/Intension hebben de drie colorguardgroepen van beide vereniging samen deelgenomen aan de wedstrijden van Colorguard Nederland.

Op zaterdag 29 maart vonden de jaarlijkse finals plaats in Eindhoven. Vanwege het vroege tijdstip van de prelims (voorrondes), vertrok een deel van de groep op vrijdag al richting Eindhoven. In de ochtend was het de beurt aan 2Xtreme/Intension A en de meiden zetten een goede show neer. Met een score van 73.67 punten behaalden zij een 4e plaats en dit was ruim voldoende voor één van de acht finaleplaatsen diezelfde avond.

Voor de 2Xtreme/Intension Cadets en Juniors waren het direct finalsoptredens. De Cadets lieten voor de laatste keer hun show ‘Life Like A Bear’ zien, wat het verhaal verteld van de film “Brother Bear”. Zij kregen van de jury 73.18 punten en eindigden op de 9e plaats. De Juniors vertoonden hun show met de titel ‘Together We Are Strong’ en deze liep fantastisch goed.  De meiden werden beloond met een hele mooie 4e plaats en 68,69 punten. In de avond waren de finals van de A-Class competitie. Met ‘Beauty Through The Eye Of The Beholder’ liet 2Xtreme/Intension A een vlekkeloze show zien en behaalde daarmee een geweldige 3e plek met 77.43 punten.

Met deze mooie resultaten is de samenwerking tussen beide vereniging een succes geworden.

Plaats een reactie