Nog geen reacties

Rondje Haulerwijk

Afgelopen zaterdag was een drukke dag voor de leden van Showband Marum. Om klokslag tien uur startte de repetitie en werd de hele morgen aan de show gewerkt. Na tussen de middag lekker hamburgers gegeten te hebben, complimenten voor de catering, zijn we verder gegaan met hard werken aan onze “back to basic” show. Rond vier uur zei onze staff dat we goed gewerkt hadden en dat we maar naar huis moesten gaan zodat wij om half zes weer konden vertrekken naar Haulerwijk.
Daar aangekomen konden wij ons omkleden in het plaatselijke dorpshuis, waarna een korte rondgang door het dorp volgde. Deze was echt kort, want na een stuk of tien nummers gespeeld te hebben waren we alweer terug. Met eigen vervoer zijn wij daarna na het taptoeveld gereden waar het al aardig druk begon te worden. Genietend van de andere korpsen zaten wij bij het busje te wachten tot we zelf aan de beurt waren. Toen het zover was gingen wij vol goede moed het veld op en de show verliep prima.
Na de show volgde nog één show, waarna de finale plaatsvond. Wij verzorgden de muziek, dus terwijl wij speelden kwamen de andere korpsen opgelopen. Na een nummer van het North Frisian Percussion Corps, het koraal, en een ietwat anders taptoesignaal dan wij gewend zijn speelden we gezamelijk het “Wilhelmus”. De taptoe was afgelopen, iedereen liep met hun eigen muziek af en we reden terug naar het dorpshuis. In de auto naar huis hadden wij een goed gevoel over de afgelopen dag, moe maar voldaan!

Plaats een reactie