Nog geen reacties

Oud-leden opgelet: werkweekend-reünie!

Het werkweekend: een begrip bij de leden en oud-leden van Showband Marum. Iedereen die ooit lid is geweest van de showband heeft fantastische herinneringen aan de jaarlijkse werkweekenden en er komen dan ook nog regelmatig de prachtigste verhalen boven tafel over gebeurtenissen in Appelscha of Westdorp.

Ale Klaver, Minke Bies en Emko Bandringa organiseren in het weekend van 13 en 14 september 2014 een werkweekend-reünie. Locatie is  uiteraard kampeerboerderij Tweehek te Westdorp en alle oud-leden van het eerste werkweekend in Appelscha tot ongeveer 2007 zijn van harte uitgenodigd.

Het exacte programma volgt nog, maar het wordt een weekend vol ouderwetse showband-gezelligheid. Bijpraten onder het genot van een hapje en drankje, muziek maken, 21-en, dubbeltjes gooien, een gezamenlijk spel op de zaterdagavond vol hilarische momenten… alle ingrediënten voor een prachtig werkweekend zullen aanwezig zijn!

Lijkt het jou ook zo leuk om weer eens ouderwets op werkweekend te gaan? Aanmelden kan via de Facebook-pagina of door te mailen.

Plaats een reactie