Nog geen reacties

Open repetitie Bigband & Zo op 20 maart

Op woensdag 20 maart wordt u/jij uitgenodigd om langs te komen bij de open repetitie van Bigband & Zo! Het nieuwe orkest is het afgelopen jaar opgericht op initiatief van een aantal oud-leden van Showband Marum. Bigband & Zo kan het best beschreven worden als een showorkest, een extra uitgebreide bigband, waarin alle geïnteresseerde muzikanten uit de gemeente Marum en omstreken kunnen meespelen.

Op de woensdagavond worden onder de bezielende leiding van Hans Jonker leuke muziekstukken gerepeteerd in de bigbandstijl. De partijen zijn daarbij zoveel mogelijk aangepast aan het individuele niveau, waardoor zowel beginnende als gevorderde muzikanten tot hun recht komen. Zo staan zowel gezelligheid als kwaliteit centraal, en is de drempel om mee te doen laag. Zowel het repertoire als de bezetting heeft zich de afgelopen tijd steeds meer uitgebreid. We zijn nog wel op zoek naar mensen om het zwaar koper te versterken en een basgitarist en een toetsenist voor in het combo. Daarnaast is er natuurlijk ook plek voor alle enthousiaste muzikanten die mee willen spelen!

Het doel van de band is om gezellig samen muziek te maken, en om een aantal optredens per jaar te verzorgen. Daarbij valt te denken aan festivals en feesten, maar ook aan concerten in samenwerking met andere muzikanten, zangers of zangeressen. Bigband & Zo zal bijvoorbeeld te zien zijn tijdens de vijfde editie van Cultura Marum.

Ben je muzikant en heb je zin om eens een kijkje te nemen bij Bigband & Zo, kom dan eens langs op 20 maart tijdens de open repetitie. Daarnaast kunnen belangstellenden uiteraard altijd vrijblijvend een repetitie bijwonen. Kijk onder het kopje Bigband & Zo voor meer informatie en een actueel overzicht m.b.t. repetities en locaties. Heeft u vragen, neem dan contact op via [email protected]!

Plaats een reactie