Nog geen reacties

Open Dag groot succes!
 


De open dag van Showband Marum, genaamd ‘CONNECTIE’ is een groot succes geweest. Vele tientallen ouders, belangstellenden, jeugdleden, fans en oud-leden brachten een bezoekje aan één van de repetities en demonstraties. Tussen twaalf en vijf stonden de verschillende onderdelen van de vereniging centraal en kon iedereen meespelen, gewoon een gezellig praatje maken of een kijkje ‘in de keuken’ nemen.

SWJK Marum/Opende beet om 12.00 uur het spits af. De blazersgroep van deze jeugdband is voor het komende seizoen bijna een keer zo groot en ook het aantal slagwerkers blijft op peil. De nieuwe groep speelde voor het eerst samen en liet meteen aan hun ouders en andere belangstellenden horen dat er veel toekomst in deze samengestelde jeugdband zit. Buiten konden de nieuwe leerlingen en de Music4kids proeven aan een kort M&M-blokje en liet SWJK nog eenmaal de show van vorig jaar horen.

Na de jeugd nam de drumline van Marum bezit van de demonstratiezaal. Ook de guard en de blazers lieten zien en horen hoe er bij Marum wordt gerepeteerd. Aan het einde van de open dag speelden de muzikanten van Marum de muziek van de show ‘EnRICHment’. Aansluitend konden de aanwezigen genieten van een hapje en een drankje.

Voor de mensen die deze open dag hebben moeten missen en toch graag een keer willen meespelen, staat de deur altijd open tijdens repetities op vrijdagavond. Neem voor meer informatie contact op met de PR: [email protected].

Plaats een reactie