Nog geen reacties

ODSC 2011: een gedeelde 3e plaats

Afgelopen zaterdag heeft Showband Marum met 765 punten een (gedeelde) 3e plaats behaald op de Open Dutch Showcorps Championships te Assen. VLS Wezep werd 1e, Con Spirito Joure 2e en de gedeelde 3e plaats was voor Marum en NFPC Dokkum.

In de middag werd Marum na een redelijk goede show nipt 2e in de corpsstyle class, met 65.6 punten zaten we slechts 0,1 punt onder Con Spirito. Bij de finals was dan ook nog alles mogelijk en iedereen was erop gebrand in de avond een nóg betere show te laten zien. Op het Koopmansplein kwam de muziek van Mozart ’s avonds prachtig tot z’n recht, en ook de figuraties liepen redelijk goed. Leden en ook staff kwamen tevreden van het veld af, er was hard gewerkt en dit was alles wat er op dat moment in zat! Uiteindelijk helaas geen winst voor Marum, maar met opnieuw een klein verschil moesten we toch twee korpsen voor laten gaan. Langs deze weg willen wij de van Limburg Stirum band van harte feliciteren met het kampioenschap!

We hebben dan wel niet gewonnen, maar “Moz’Art” gaat wel zichtbaar met sprongen vooruit, en we gaan gewoon hard door met repeteren! Op 10/11 juli zullen we ons op de Rasteder Musiktage opnieuw meten met andere korpsen, en in de weken daarvoor hebben we ook nog een aantal leuke taptoes op het programma!

Foto’s staan in het fotoalbum rechtsboven!

Scores en recaps vindt u hier

Plaats een reactie