Nog geen reacties

Nieuws van SWJK!


In het winterseizoen willen we nog wel eens vergeten dat ook de jeugdband, SWJK Marum/Opende, keihard aan het werk is! Terwijl de guardleden onder de naam Intension Junior prachtige resultaten boeken op de CGN contests zijn de muzikanten iedere vrijdagavond en eens per maand op woensdagavond druk aan het repeteren!

Op dit moment is de staff van SWJK druk met het schrijven van de nieuwe show. De werktitel van deze show is ‘Dance’ en er zullen dus ongetwijfeld mooie danspasjes en vette moves worden ingebouwd. Maar uitgangspunt is natuurlijk de muziek! We verklappen nog niets, maar de eerste nummers zijn inmiddels op de lessenaar verschenen en het is niet niks! De muziek is erg herkenbaar, maar ook zeker uitdagend voor de jeugdleden. Maar er moet natuurlijk ook wat gebeuren om de titel op het ODSC in Assen te prolongeren!

Naast het instuderen van de nieuwe muziek, en ook nog enkele nieuwe straanummers, is SWJK ook hard aan het werk geweest tijdens enkele M&M repetities. Een goede houding en loopstijl is natuurlijk onmisbaar, en daarom zijn er dit jaar enkele M&M repetities op de agenda verschenen. In de gymzaal in Marum (het toekomstige clubgebouw) hebben inmiddels al drie M&M repetities plaatsgevonden en iedereen gaat met sprongen vooruit! De groep is dit jaar erg groot, er zijn erg veel nieuwe leden, en velen van hen hebben nog nooit show gelopen! Een goede basis, ‘marching & manoeuvring’, is dus erg belangrijk voor deze show maar natuurlijk ook voor later!

Op 26 februari staat de eerste showrepetitie gepland, en dan zullen de eerste formaties worden ingestudeerd! Iedereen is natuurlijk van harte welkom om eens bij een repetitie te komen kijken!

Plaats een reactie