Nog geen reacties

Nieuwjaarsconcert 2 januari

Ten eerste een zeer mooi en muzikaal 2010 voor een ieder! Verder nodigen wij u uit om het nieuwe jaar in te luiden samen met de showband tijdens het nieuwjaarsconcert op 2 januari 2010. Vanaf 16:00 uur bent u welkom in de Gereformeerde Kerk te Marum. Het concert begint om 16:30 uur en aansluitend is er een nieuwjaarsreceptie.

De showband heeft een belangrijk jaar voor de boeg. Na de succesvolle deelname aan de zogenaamde corpsstyle klasse op het WMC hebben bestuur, instructie en leden besloten dat het tijd wordt om ‘uit de kast’ te komen. In 2010 kiest Showband Marum definitief voor deze stijl en zal debuteren in een serie wedstrijden in Nederland voor korpsen in deze stijl. Het seizoen eindigt met de Europese kampioenschappen op 25 september in Kerkrade. Daarnaast moet ook de realisatie van het eigen clubgebouw in 2010 beginnen. Er staat dus veel te gebeuren!

Tijdens het nieuwjaarsconcert zullen de Music Kids, de jeugdband SWJK en de showband zich presenteren. De showband zal dan onder andere de muziek presenteren van het eerste gedeelte van de nieuwe show, die als werktitel heeft ‘Rich 2010’. De basis voor deze muziek wordt gevormd door de muziek van jazzdrummer Buddy Rich. De jazz- en bigbandachtige invloeden in zijn muziek komen perfect tot zijn recht bij de unieke samenstelling van Showband Marum.

In het kort:Wat? Nieuwjaarsconcert Showband Marum, gevolgd door nieuwjaarsreceptie
Waar? Gereformeerde Kerk/Ons Centrum te Marum: Kruisweg 33, Marum

Wanneer? Vanaf 16:00 op 2 januari 2010

Plaats een reactie