Nog geen reacties

Nieuwe seizoen bijna van start!


Een nieuwe drumline, twee nieuwe marimba’s en een nieuwe vrachtwagen… Maar waar het op dit moment natuurlijk allemaal het meest om draait is de nieuwe show en de start van het nieuwe seizoen! Vrijdag is het zover! Dan mogen we voor het eerst ‘EnRICHment’ aan het publiek laten zien! Een spannende dag, komt de show goed uit de verf en hoe zal het publiek reageren?

Afgelopen weekenden is er hard getraind om de nieuwe show ‘Koninginnedag-klaar’ te maken. Pas na het werkweekend zijn we weer naar buiten gegaan en dan is het allemaal toch weer ontzettend wennen. Maar donderdag nog een repetitie en dan zijn we er klaar voor!

Koninginnedag is als ieder jaar het begin van een drukke tijd voor de leden. Dit jaar wordt daar nog een schepje bovenop gedaan omdat we naast ODSC ook meedoen aan de DCN/DCE competitie. 12 juni zal Marum meedoen aan de ODSC in Assen, en twee weken later, op 26 juni, zal Marum aantreden op de eerste DCN contest in Huizen.

Behalve wedstrijden staan er ook al enkele mooie taptoes en parades op de agenda de komende tijd. 5 mei is Marum ’s ochtends te zien in Drachten tijdens de Bevrijdingsdagparade en zullen we daarna afreizen naar Kampen om ’s avonds een show te draaien op de Bevrijdingstaptoe. 5 juni staan we op Taptoe Leerdam, 3 juni zullen we in Assen voor de wandelaars van de Wandelvierdaagse optreden en twee weken daarna zijn we te zien op Taptoe Bemmel. Kijk voor de overige activiteiten van Showband Marum in de agenda.

Bent u benieuwd naar ‘EnRICHment’? Grijp dan uw kans om ons dichtbij huis te zien! Kom vrijdag naar Taptoe Drachten!
Locatie: Terrein VV Drachten, parkeren op het Kyriatonoplein (achter de Lawei)
Aanvang: vanaf 18.30 uur, start taptoe 19.30 uur
Deelnemers: Crescendo Opende, Advendo Sneek, NFPC Dokkum, Smalena Drachten en Showband Marum.

Tevens zijn we ’s ochtends in Marum te zien tijdens de Koninginnedagoptocht. 

 

Plaats een reactie