Nog geen reacties

Nieuw uniform Showband Marum

Showband Marum heeft afgelopen zaterdag haar nieuwe uniform gepresenteerd. In een werkelijk zonovergoten Marum kwam de band na een korte aankondiging het Gemeentehuis uitlopen. De reacties van het publiek waren zeer enthousiast. Showband Marum heeft een flinke metamorfose ondergaan. De eigen identiteit van de band – de kleuren blauw en geel – zijn op prachtige wijze verwerkt in een chique, origineel en modern uniform.
SWJK uit Marum en Opende warmde het publiek alvast op. Ze liepen door Marum om zoveel mogelijk mensen naar het Gemeentehuis te lokken. Daar hadden de eerste supporters en liefhebbers zich al gemeld. Na een kort dankwoord voor alle mensen die hebben meegeholpen aan dit uniform, was het aan de Burgemeester en de erevoorzitter Ale Klaver om de deuren van het Gemeentehuis te openen.
Na een groot applaus speelde de band nog een aantal nummers uit de show en konden de fotografen zich klaarmaken voor een uitgebreide fotosessie. Ook in het dorp waren de reacties erg positief. ” Is dit Marum?” Een vraag die we nog wel vaker zullen horen.
De foto’s staan online. Het slagwerk staat alweer op een veld te repeteren, want het vizier staat op het ODSC en het WMC. Dit nieuwe uniform zal zeker bijdragen aan een mooie prestatie op deze concoursen.
We willen nogmaals alle mensen bedanken die dit uniform mogelijk hebben gemaakt!
Klik hier voor de foto’s van Geert Martijn Buijs (Deel 1)
Klik hier voor de foto’s van Geert Martijn Buijs (Deel 2)

Nieuw uniform 2009 - 1

Nieuw uniform 2009 - 2

Nieuw uniform 2009 - 3

Plaats een reactie