Nog geen reacties

Music4Kids: een groot succes!!

Aan het begin van het schooljaar is er weer een nieuwe groep Music 4Kids (M4K) gestart. En met succes! Iedere vrijdagmiddag is er een groep van 8 kinderen tussen de 6 en 9 jaar, samen met hun juffen, erg enthousiast bezig met muziek en show.
De afgelopen weken hebben we ons druk bezig gehouden met de muziek. In de laatste weken van 2011 en in het begin van 2012 hebben de kinderen geleerd om op een instrument te spelen. Allemaal dezelfde noot, en zo konden ze tijdens het nieuwjaarsconcert van de Showband het nummer ‘I Gotta Feeling’ meespelen. Voor veel kinderen was dit hun allereerste optreden, spannend maar ook ontzettend leuk voor zoveel publiek!  In de daaropvolgende weken hebben we het gehad over noten lezen, wat toch moeilijker is dan verwacht…
Afgelopen vrijdag 9 maart hebben we zelf instrumenten gemaakt. Heel erg leuk, in het fotoalbum is het resultaat te bewonderen!
Lijkt M4K u ook leuk voor uw zoon of dochter? Of wilt u wat meer informatie? Kijk dan op hier of mail vrijblijvend naar [email protected]. Een keertje gezellig langskomen kan natuurlijk ook altijd! We oefenen iedere vrijdagmiddag tussen 15.30 en 16.15 uur in ‘Ons Centrum’ aan de Kruisweg te Marum!
httpv://www.youtube.com/watch?v=A1ctQgPPXyA&feature=youtu.be

Plaats een reactie