Nog geen reacties

Music4Kids: een groot succes!


Het schooljaar loopt ten einde, en zo ook de lessen van Music4Kids (M4K). M4K is een project van Showband Marum dat in november 2009 is gestart. Het doel van M4K is om kinderen tussen de 7 en 11 jaar een muzikale basis te geven en ze te laten ervaren hoe leuk het is om samen muziek te maken. Tijdens de lessen leerden de kinderen stapsgewijs, op een speelse wijze, om samen muziek te maken. Ritme, tonen, geluiden en melodieën, in combinatie met dans en beweging vormde de basis voor de lessen. Door de kids te betrekken bij activiteiten van zowel jeugdkorps SWJK als Showband Marum kregen ze meteen een beeld hoe ‘het in het echt gaat’ en hierdoor werden ze nog enthousiaster!

M4K is dit jaar een groot succes gebleken, alle kinderen willen muziekles gaan volgen! Dit is dan ook de reden dat M4K 2 wordt opgezet. Volgend schooljaar kunnen de kinderen die vorig jaar aan M4K hebben meegedaan doorstromen naar M4K 2 en les nemen. Dit zal dan privé-les binnen Showband Marum zijn of les via Kunstbedrijven Westerkwartier, de muziekschool waar Showband Marum mee samenwerkt. De kinderen willen allemaal wat anders, van dwarsfluit tot bariton, van snare tot marimba! Erg leuk, en natuurlijk ontzettend goed voor de toekomst van Showband Marum!

Uiteraard gaat niet alleen M4K 2 volgend jaar van start, maar M4K krijgt na de zomervakantie ook weer een vervolg. Op 3 september beginnen alle lessen, zowel van M4K als M4K 2. Nieuwe ‘Music4Kids’ kunnen vanaf nu worden opgegeven!

De kinderen krijgen van september 2010 tot juni 2011 wekelijks les (schoolvakanties zijn vrij). De kosten bedragen €5,- per maand. Voor meer info en/of opgave kunt u terecht bij Hendrika Smit: 0594 643830 of [email protected]Plaats een reactie