Nog geen reacties

Moz’Art: Ervaar de kunst! Je kunt nog meedoen!!!


Ben jij op zoek naar een nieuwe ervaring? Grijp dan nu deze laatste kans om in 2011 onderdeel van Showband Marum te zijn! Blazers en slagwerkers zijn van harte welkom!

Het komende seizoen zal er hard worden gewerkt aan de nieuwe show ‘Moz’Art’. Belangrijkste doel is om een show te ontwikkelen waar het publiek versteld van zal staan, maar tevens is Marum competitie-gericht. We zullen in 2011 o.a. meedoen aan het NK show (Open Dutch Showcorps Championships) en het EK show (Drumcorps Europe Championships).

Om tot goede prestaties te komen zal er veel worden gerepeteerd. Maar dat harde werken is het meer dan waard: je werkt tijdens de gezellige repetities met z’n allen aan een uitdagende show, je maakt nieuwe vrienden en je leert veel van onze ervaren instructeurs!

Verder staan er ieder jaar wel enkele gezellige buitenlandtripjes op de planning en natuurlijk zullen de nodige feestjes, evenals een fantastisch trainingsweekend, niet ontbreken! Al met al is lid zijn van Showband Marum gegarandeerd een prachtige ervaring!

Met name de blazerssectie kan nog wel wat versterking gebruiken. De groep bestaat op dit moment uit trompetten, mellofoons, baritons, euphoniums, contra’s, trombones en saxofoons, maar ook bijvoorbeeld bugels, dwarsfluiten en piccolo’s passen prima binnen de groep. Bij het slagwerk is ook nog genoeg plek voor nieuwe leden, vooral in de snare- en bassline!

De showmuziek, gebaseerd op enkele werken van de wereld-beroemde componist Mozart, is uitdagend, maar mocht je nou nog niet zoveel ervaring hebben schroom dan niet toch contact op te nemen! Omdat we onze eigen arrangementen schrijven, is het mogelijk om de partijen op niveau aan te passen. Ook ervaring met showlopen is niet nodig. We hebben genoeg leden uit bijvoorbeeld een harmonie of brassband, en in ‘no time’ heb je het showlopen onder de knie! Het enige dat je nodig hebt, is een gezonde dosis discipline, motivatie en wilskracht!

Lijkt het je wat? Wil jij graag lid worden van Showband Marum? Hier is meer informatie te vinden voor nieuwe leden. Kom gerust eens kijken op een repetitie, van 19.30–22.30 uur in Ons Centrum, Kruisweg 30/32 te Marum. Of mail naar [email protected]! Doe het wel snel, want het nieuwe seizoen is al losgebarsten!


Moz’Art 2011: Ervaar de kunst!!!


WMC 2009

httpvh://www.youtube.com/watch?v=_AwqQR_iYbQ

DCN 2010

httpvh://www.youtube.com/watch?v=47nZ2HG5Ejc

Plaats een reactie