Nog geen reacties

Morgen DCN Finals!

 

Het belooft een spannend weekend te worden voor Showband Marum! Na weken van hard werken is het morgen eindelijk zover: de DCN Finals, oftewel de Nederlandse Kampioenschappen!

Er staan nog twee repetities op de planning om morgen in Dordrecht zo goed mogelijk voor de dag te komen. Vanavond (vanaf 19 uur) en morgenochtend (9.30-12.30 uur) zal er op het terrein van Synwood in Marum nog hard worden getraind, want de puntjes moeten nog op de spreekwoordelijke “i”worden gezet! ‘EnRICHment’ is een uitdagend programma dus er zijn nog veel verbeterpunten waar we nog hard aan zullen werken!

Benieuwd hoe het programma er voorstaat? U bent uiteraard van harte welkom om een repetitie bij te wonen!!

Na de repetitie zullen we zaterdagmiddag rond 13 uur richting Dordrecht vertrekken waar we dan nog genoeg tijd zullen hebben om ons optimaal voor te bereiden op de wedstrijd. Om 19.39 uur zullen we het wedstrijdveld betreden en is het voor ons, als vierde van de acht deelnemers in de Premier Class, showtime!!

We zullen u via Twitter zoveel mogelijk op de hoogte houden van de gebeurtenissen op deze finals-dag. Wilt u toch liever alles ‘live’ meemaken? Dat kan! De online voorverkoop is inmiddels gestopt, maar u kunt nog steeds kaarten kopen aan de kassa. Kijk voor meer info op de site van DCN.

Plaats een reactie