Nog geen reacties

Mediahype!

Er is een ware mediahype losgebarsten naar aanleiding van ons ongeluk. Het was vrij bizar om vrijwel elk uur weer een smsje te krijgen, waarin we hoorden dat we bijvoorbeeld op 3FM waren geweest. Dat er een stuk op de site van de Telegraaf staat, dat er interviews worden gegeven aan RTV Noord, Omrop Fryslan, de Wereldomroep, Hart van Nederland, het Dagblad van het Noorden en ga zo maar door. Ook raar, dat er zomaar een cameraploeg in de Duitse opvang komt binnenlopen en beelden maakt. Dat er een lintje wordt gespannen, omdat er fotografen paparazzifoto’s komen maken.
Eigenlijk vonden we het ook niet zo leuk, dat er twee cameraploegen ons in Marum stonden op te wachten. Maar goed, dat hoort er bij en je kunt het dan maar beter reguleren en goede afspraken maken. Uiteindelijk zijn het twee prima items geworden, waarbij in ieder geval duidelijk wordt gemaakt dat we een geweldige club hebben en blij zijn thuis te zijn!
Hieronder plaatsen we nu een aantal links van nieuwsberichten, interviews en videobeelden. Soms staan er onder aan de artikelen nog links naar beelden of andere fragmenten. Even goed kijken dus! Hieronder ziet u eerst een filmpje van RTV Noord en via deze link krijgt u de reportage van Omrop Fryslan in beeld.
httpvh://www.youtube.com/watch?v=duHgyb5Rq1E
RTV Noord
item ongeluk
item thuiskomst
Omrop Fryslan
item ongeluk
item thuiskomst
Hart van Nederland (Video)
Beelden Duitse TV
http://meinestadt.webnews.de/helmstadt
http://www.mainpost.de/mediencenter/videos/sts19488,2990.html
http://www.zoomin.tv/videoplayer/index.cfm?id=308927&mode=normal&quality=2&pid=t-online
Telegraaf.nl
Telegraaf.nl deel 2
Wereldomroep
Dagblad van het Noorden
Waldnet

Plaats een reactie