Nog geen reacties

Marumers zorgen voor guard- én percussiongeweld!

Afgelopen zaterdag waren veel leden van Showband Marum te zien op de WGI European Regional in Almere. Naast alle units van Intension waren ook Sensation en European X te zien op de contest. Hiermee werd deze niet alleen geopend, maar zelfs ook afgesloten door Marumers!

De Intension Cadets beten in de vroege ochtend het spits af met hun show “Independent”.  Met een score van 57.2 behaalden zij een 10e plaats in de Cadet Class. De jongste leden van Intension kunnen absoluut trots zijn op hun showin Almere.

De Juniors hebben de afgelopen weken weer keihard aan hun show “MenDiNa” gewerkt. De zenuwen waren volop aanwezig, maar toch wisten de meiden indruk te maken op jury en publiek. De show zit goed in elkaar en is al meerdere malen als “volwassen” bestempeld, wat een groot compliment is voor de meiden en hun staff. Met 71.2 punten behaalde Intension Junior een 5e plaats.

Intension A wist hun identiteit goed over te brengen in de immens grote zaal waar de contest werd gehouden. “My Identity” komt steeds beter uit de verf, maar de concurrentie is groot… Een 7e plaats met 62.7 punten voor de A’s.

Naast Intension waren er zoals gezegd nog meer Marumers te zien in Almere. Een groep meiden die zomers onderdeel is van de colorguard of staff van Showband Marum loopt deze winter bij Sensation Performance Ensemble. Voor hen tot noch toe een zeer succesvol seizoen, en ook zaterdag behaalden zij met het kleurrijke “A-Maze-Ing” weer een 1e plaats in de Open Class met 76.8 punten.

De laatste groep Marumers had vanwege een eerste plaats tijdens de prelims de eer om de contestdag af te sluiten. Maar liefst acht leden en staffleden van de showband zijn dit seizoen betrokken bij  de indoor percussion unit European X. En niet onverdienstelijk; met hun show “Stuck!” wisten zij zaterdagavond tijdens Finals de 80-puntengrens al te doorbreken.

We kunnen als Showband Marum alleen maar trots zijn dat er gedurende het winterseizoen zoveel leden, oud-leden en staffleden op of naast de CGN contestvloer te zien zijn. Langs deze weg alle deelnemers nog veel succes met de rest van de competitie!

Foto’s, score’s en recaps zijn te vinden op http://www.colorguard.org.

Plaats een reactie