Nog geen reacties

Koninginnedag in Marum

Het seizoen is begonnen! Afgelopen maandag trapte Showband Marum het seizoen af tijdens Koninginnedag in Marum.

Om half 9 vertrokken SWJK, de guardgroepen en de showband vanaf het terrein bij Ons Centrum richting bejaardentehuis ‘de Hoorn’. Hier aangekomen werd ons ranja en koffie aangeboden, waarna we het Wilhelmus speelden en verder gingen richting het gemeentehuis. Bij het gemeentehuis was er onder andere aandacht voor de inwoners van de gemeente Marum die een koninklijke onderscheiding hebben ontvangen, namens Showband Marum nog van harte gefeliciteerd!

Na ook hier het Wilhelmus te hebben gespeeld vertrokken we naar het centrum. Hier werd voor de eerste keer van het seizoen de showmuziek voor het publiek gespeeld. Met veel leuke en enthousiaste reacties! Ook SWJK trad op in het centrum en ook voor hun was het een première: de muziek van de vernieuwde show “DANCE!” werd voor de vele aanwezigen voor het eerst in uniform gespeeld. Ook SWJK ontving veel goede reacties en een groots applaus.

Vrijdag 4 mei zal het slagwerk hun medewerking verlenen aan de dodenherdenking te Marum. Vervolgens is op zaterdag 5 mei de showpremière van ‘Rapsodia Real’ tijdens Taptoe Heerenveen. De taptoe zal plaatsvinden in het centrum van Heerenveen. Een week later, zaterdag 12 mei, zullen Showband Marum en SWJK te zien zijn op de 25e editie van Taptoe Grootegast.

Plaats een reactie