Nog geen reacties

Komend weekend werkweekend!!

De leden en staff kijken er al een tijdje naar uit: het jaarlijkse werkweekend van Showband Marum! Vrijdagavond, zaterdag en zondag zal er keihard gewerkt worden aan ‘Moz’Art’ en zal de basis worden gelegd voor het komende seizoen. Maar naast het instuderen van de nieuwe show is het uiteraard ook een weekend dat in het teken zal staan van heel veel gezelligheid!!

Inmiddels zijn er al twee volledige zaterdagen besteed aan het instuderen van de sets, en de eerste drie nummers zitten er inmiddels in. Het wordt gegarandeerd hard werken in Veendam, want de herkenbare maar moeilijke muziek van Mozart en daarbij nog de drill zorgt voor veel uitdaging voor de leden! Doel is natuurlijk om komend weekend de show helemaal in te studeren en al een aantal runs te kunnen doen, het eerste showoptreden is namelijk al op 29 april en uiteraard moet de show dan al staan als een huis!

Het gehele weekend zal Showband Marum repeteren in de Sorghvliethal in Veendam en traditiegetrouw zal er worden overnacht in Kampeerboerderij Tweehek in het Drentse Westdorp. Hier zal op vrijdagavond het werkweekend al goed worden ingeluid en op zaterdagavond zal er de feestavond en ontgroening van de nieuwe leden plaatsvinden!

Ouders, familieleden, collega-muzikanten en andere belangstellenden zijn zondag vanaf ongeveer 14.30 uur van harte welkom in de Sorghvliethal (Jan Salwaplein 1 te Veendam). Kom vooral kijken hoe het ervoor staat met ‘Moz’Art’, want ondanks dat de groep muzikanten nogal is uitgedund ten opzichte van voorgaande jaren, wordt er dit seizoen wel degelijk een prachtige volwassen show neergezet!!

Graag tot zondagmiddag!

 

Plaats een reactie