Nog geen reacties

Komend weekend werkweekend!

We zijn er vroeg bij dit jaar… Het is nog geeneens maart, maar komend weekend staat het jaarlijkse werkweekend al op het programma! De nieuwe showmuziek is gedurende de winter al ingestudeerd, dus het werkweekend zal volledig in het teken staan van de drill en natuurlijk het onder elkaar zetten van beide.

Vrijdagavond vertrekt de groep richting de Sorghvliethal in Veendam waar het gehele weekend zal worden gerepeteerd. Het werkweekend van Showband Marum kent zo z’n jarenlange tradities, zoals het repeteren in Veendam en het overnachten in Kampeerboerderij Tweehek in Westdorp. In Westdorp zal op vrijdagavond het werkweekend natuurlijk al goed worden ingeluid en op zaterdagavond zal er de feestavond en ontgroening van de nieuwe leden plaatsvinden.

Ondanks alle tradities is er dit jaar toch één onzekere factor die voorheen vanzelfsprekend was en die de gemoederen toch wel bezig houdt; de gehaktbal, aardappelen en boontjes à la Ale die we op zaterdagavond altijd voorgeschoteld kregen…. Nu er een nieuwe kookploeg mee naar Westdorp gaat is het namelijk een hele grote verrassing wat er op het menu zal staan, we zijn benieuwd!

We zullen via ons Twitter-kanaal alle thuisblijvers zoveel mogelijk op de hoogte houden van alle gebeurtenissen rondom het werkweekend. Daarnaast is iedereen zondagmiddag vanaf plm. 14.30 uur van harte welkom in Veendam (Jan Salwaplein 1) om bij de repetitie te kijken hoe het ervoor staat met “Rapsodia Real”!

Graag tot zondagmiddag!

Plaats een reactie