Nog geen reacties

Kom zaterdag naar Contest Aalsmeer!

Aanstaande zaterdag zullen alle units van Intension meedoen aan CGN contest Aalsmeer, kom ze aanmoedigen!
Het wordt vast en zeker een spannende dag voor de Intension Cadets. De allereerste contest van het seizoen en dan mogen de dames ook nog eens om 15:00 de contest openen met hun show ‘Standing in de Spotlights’ op muziek uit de film Dreamgirls!
Vlak na de Cadets, om 15.54 uur, is dan al de beurt aan de dames van Intension Junior. Er is afgelopen weken hard getraind en ze zijn dan ook alweer een stuk verder met hun show ‘Footloose’! Als tweede van de zes deelnemende units zal Intension Junior proberen een nog beter resultaat neer te zetten dan drie weken geleden in Almere.
Om 19:52 mag Intension A weer de wedstrijdvloer betreden. Na een prachtige derde plaats op hun eerste contest zullen de meiden er alles aan doen om een nog veel betere show te draaien. In Almere was het publiek al onder de indruk van ‘Idiosyncratic’, maar na veranderingen n.a.v. de jurytapes en veel cleanen kan het alleen nóg maar mooier worden! Het belooft weer een spannende avond worden… Hopelijk houden ze hun zenuwen in bedwang en blijven ze in de top van de A-class.
Alle support is welkom dus kom Intension aanmoedigen in Aalsmeer!!!
Graag tot zaterdag!
CGN Contest Aalsmeer
13 februari 2010
Sporthal de Bloemhof, Hornweg 187, 1432 GH Aalsmeer
Tickets: €9,50
Meer info en ticket voorverkoop: www.colorguard.org/nl

Plaats een reactie