Nog geen reacties

Kom zaterdag 16 oktober naar CONNECTIE!


Zaterdag 16 oktober zal CONNECTIE plaatsvinden bij Showband Marum.

CONNECTIE is een Open Dag waarop iedereen kan kennismaken met alle onderdelen die Showband Marum rijk is. Naast Showband Marum zullen ook Winterguard Intension, Samenwerkende Jeugdkorpsen Marum/Opende en Music4Kids zich presenteren tijdens deze dag.

Behalve de connectie tussen de verschillende groepen van Showband Marum vindt tevens de connectie plaats tussen het oude en nieuwe seizoen. Het huidige, succesvolle seizoen loopt bijna ten einde en er worden volop plannen gemaakt voor het volgende seizoen. Tijdens deze dag zal er dan ook connectie zijn tussen de huidige leden, staff en nieuwe leden.

Heb je altijd al onderdeel willen zijn van Showband Marum? CONNECTIE is de ideale gelegenheid om mee te doen tijdens een repetitie en te proeven van alles wat de vereniging te bieden heeft. Je kunt connectie maken met de leden, staff, muziek en show.

Behalve dat CONNECTIE de uitgelezen kans is voor potentieel nieuwe leden om de connectie met Showband Marum te maken, is het ook een dag die wordt georganiseerd voor oud-leden, vrijwilligers, familieleden, vrienden, kennissen en inwoners van Marum om een kijkje te nemen bij de vereniging. Hopelijk kunnen we op deze manier de wederzijdse connectie behouden!


Het programma  is als volgt:

12:00 – 13:00 uur SWJK
13:00 – 14:00 uur Percussion
14:00 – 15:00 uur Guard
15:00 – 15:30 uur Pauze
15:30 – 16:30 uur Brass
16:30 – 17:00 uur Gezamenlijke afsluiting
Vanaf 17:00 uur Borrel

Plaats: Ons Centrum, Kruisweg 30 te Marum

Graag zien wij jullie allemaal op zaterdag 16 oktober op CONNECTIE!

 

Plaats een reactie