Nog geen reacties

Kom naar een van onze Open Repetities!

Op vrijdag 16, donderdag 22 en vrijdag 23 september is iedereen van harte welkom om een repetitie van Showband Marum bij te wonen. Met het oog op het nieuwe seizoen willen we geïnteresseerden van harte uitnodigen om eens een kijkje te nemen bij een ‘gewone’ repetitie van de showband. Niets speciaals, gewoon een repetitie zoals deze eigenlijk iedere vrijdag gaat! Op deze manier kan iedereen eens zien hoe het bij Showband Marum reilt en zeilt.

Hoe wordt er gewerkt bij Marum? Hoe is de sfeer? Wie zijn eigenlijk de leden en staff? Hoe smaken de drankjes na de repetitie? Kom langs en beleef het zelf!

Het nieuwe seizoen staat alweer voor de deur, en we hopen dat we in oktober kunnen starten met een veel grotere bezetting dan afgelopen jaar! Met name bij de blazers kunnen we erg veel nieuwe leden gebruiken zodat we in 2012 weer met een prachtig grote blazersgroep de taptoe-velden kunnen betreden! Behalve koperen blaas-instrumenten zijn ook saxofoons, dwarsfluiten en piccolo’s meer dan welkom!

Maar natuurlijk is niet alleen een grote groep blazers fantastisch, zonder een flinke drumline kunnen we ook niet! Dus lijkt het je wat om snare, tenor of bass bij ons te komen spelen, schroom dan niet, kom vrijdag langs en je krijgt alle info!

Ook het frontensemble kan volgend seizoen wel wat versterking qua leden gebruiken, dus melodisch slagwerkers en percussionisten zijn ook van harte uitgenodigd!! Hetzelfde geldt voor mensen die geen muzikant zijn maar juist wel geïnteresseerd zijn in de colorguard, kom langs om eens een repetitieavond bij Showband Marum te ervaren!

2012 zal een jaar worden voor Showband Marum waarin optreden, en niet zozeer de competitie, voorop staat! Maar de optredensagenda zal niet overvol raken, en ook het aantal repetitie-uren zal wat worden ingeperkt ten opzichte van afgelopen jaar. Uiteraard staan dingen als een fantastisch werkweekend en misschien ook wel enkele buitenland-tripjes gewoon weer op het programma, dat willen we uiteraard niet missen! Het wordt dus een seizoen dat ideaal is om in te stappen bij Marum, zeker met het oog op het WMC 2013!!!

Natuurlijk zijn ook ouders, vrienden, familie, jeugdleden en oud-leden meer dan welkom om op een van de Open Repetities te komen kijken. Het is natuurlijk dé ideale gelegenheid om vlak voor de DCE Finals te kijken hoe de show ervoor staat! Er wordt volop gecleand, de puntjes worden op de spreekwoordelijke “i” gezet om op 24 september in het Roda JC Stadion te Kerkrade hoge ogen te kunnen gooien en de allerbeste “Moz’Art” van het jaar te presenteren!

We hopen jullie te zien op één van de Open Repetities;
-Vrijdag 16 september, 19.00-21.30/22.00u, sportveld Niebert
-Donderdag 22 september, 19.00-21.30/22.00u sportveld Nuis (extra repetitie)
-Vrijdag 23 september, 19.00-21.30/22.00u in korfbalveld Noordwijk

 

Voor meer info of vragen kan er altijd contact worden opgenomen met Niels Heijne.

Plaats een reactie