Nog geen reacties

Kom naar de open repetities voor seizoen 2012/2013!

Het huidige zomerseizoen is nog niet voorbij, maar Showband Marum is nu alweer druk bezig met de voorbereidingen voor het komende seizoen! Lijkt het jou leuk om muziek maken te combineren met een visuele en fysieke uitdaging? Grijp dan nu je kans want het belooft een bijzonder mooi seizoen te worden! Naast wedstrijden, showoptredens en streetparades in binnen- en buitenland zal deelname aan het Wereld Muziek Concours ongetwijfeld hét hoogtepunt van het aankomende seizoen worden.

Zowel bij de blazers, slagwerkers als guards kan Showband Marum versterking gebruiken. Alle secties staan onder leiding van enthousiaste en kundige staffleden die het uiterste uit de groep willen halen maar het stukje gezelligheid wat bij de showband hoort ook niet vergeten. Ervaring is geen vereiste want vanwege het feit dat de programma’s van Marum in eigen beheer zijn geschreven, kunnen partijen waar nodig altijd op individueel niveau worden aangepast.

Om iedereen kennis te laten maken met hoe Showband Marum werkt, zijn alle repetities in oktober “open repetities”.  Op de vrijdag-repetities is er de mogelijkheid om mee te spelen op het instrument wat jij al speelt of altijd al eens hebt willen spelen. Als je zelf een (blaas)instrument hebt, neem deze dan vooral mee, maar wij zorgen ook zoveel mogelijk voor extra instrumenten. Naast de muzikale repetities kun je op zaterdag 20 oktober kijken hoe een showrepetitie eraan toegaat.

De komende open repetities zijn met name gericht op muzikanten. Voor de zomervakantie hebben er bij de guard al open repetities plaatsgevonden i.v.m. het winterguardseizoen dat alweer voor de deur staat. Uiteraard kun je, als je interesse hebt om als guard bij Showband Marum te komen, altijd langs komen op de open repetities of contact opnemen!

Showband Marum hoopt in de zomer van 2013 met een fantastisch grote groep het veld van het Roda JC Stadion te betreden tijdens het WMC. Is het jouw droom om een WMC te lopen maar zit je bijvoorbeeld bij een vereniging waar dit niet mogelijk is? Dit hoeft geen enkel probleem te zijn, want een seizoen combineren kan ook! Voor vragen over de mogelijkheden kun je altijd terecht bij de staffleden of het bestuur en eventueel zoeken we dan gezamenlijk naar een oplossing.

De planning van de open repetities in oktober is als volgt:
Vr. 5 oktober: muzikale repetitie + presentatie vernieuwde showprogramma (19.30-22.30 uur, Ons Centrum Marum)
Vr. 12 oktober: muzikale repetitie (19.30-22.30 uur, Ons Centrum Marum)
Vr. 19 oktober: muzikale repetitie (19.30-22.30 uur, Ons Centrum Marum)
Vr. 26 oktober: muzikale repetitie (19.30-22.30 uur, Ons Centrum Marum)
Za. 20 oktober: showrepetitie (10.00-14.00 uur, Sportcentrum Leek)

Graag tot ziens in oktober!

Voor meer informatie over de open repetities of lidmaatschap kun je altijd even contact opnemen of kijken op deze pagina.

Plaats een reactie