Nog geen reacties

Kom naar de open repetitie!

 

Vrijdagavond organiseren we wederom een open repetitie! Dit is dé kans om eens tussen de huidige leden te gaan zitten of staan en mee te gaan spelen.Voor ons is het de aftrap van het nieuwe seizoen, waarin de show is gebaseerd op muziek van de beroemde componist Mozart.

Voor het komende seizoen zijn we nog op zoek naar versterking in de brass en het slagwerk. Iedereen is welkom om eens mee te spelen of gewoon een kijkje te nemen, ongeacht het muzikale niveau. Belangrijk is wel dat je een gezonde dosis inzet en gezelligheid meeneemt, want Showband Marum doet veel meer dan repeteren en optreden. Het is een vereniging waarbij gezelligheid en sociale contacten belangrijk is!

Wil jij aanstaande vrijdag graag meespelen, stuur dan even een kort mailtje met welk instrument je speelt of wilt gaan spelen en of je zelf de beschikking hebt over een instrument. Is dat namelijk niet zo, dan kunnen we nog iets regelen, zodat je wel kunt meespelen. Voor slagwerkers geldt dat er in principe genoeg trommels zijn.

Een mailtje sturen is niet verplicht, want je bent natuurlijk altijd welkom. Maar het zou zonde zijn als er vrijdag geen instrument meer beschikbaar is, terwijl je wel graag had willen meespelen!

Je kunt mailen naar Niels Heijne: [email protected]

De deuren van Ons Centrum aan de Kruisweg 30 staan vrijdagavond 5 november vanaf 19.15 uur wagenwijd open voor iedereen die toe is aan een nieuwe uitdaging. De repetitie wordt afgesloten met een borrel.

Plaats een reactie