Nog geen reacties

Kom naar de open repetitie van M3 op 24 november!

Graag nodigen we je uit om langs te komen op de open repetitie van M3 op donderdag 24 november!
M3 is het nieuwe, zittende orkest van Showband Marum, waarbij muziek maken maar ook gezelligheid voorop staat. Het orkest is bedoeld voor iedereen die het leuk vindt om gezamenlijk muziek te maken. M3 is afgelopen jaar opgezet door oud-leden van de showband  die het intensieve schema van de band niet meer konden inpassen, maar wel graag muziek wilden blijven spelen. Het afgelopen jaar was een succesvol jaar waarin veel oud-leden zijn teruggekomen. Na deze goede start is het nu tijd voor verdere groei!
Daarom nodigen wij iedereen uit om eens een kijkje te nemen bij de open repetitie op donderdag 24 november aanstaande. De repetitie is in de achterste zaal van ‘Ons Centrum’, Kruisweg 33 in Marum en duurt van half 8 tot half 10, met aansluitend een gezellige borrel!
Je kunt gewoon eens komen kijken, maar lijkt het je wat om eens mee te spelen, schroom dan zeker niet om je instrument mee te nemen en te ondervinden hoe het is om onderdeel te zijn van een groep enthousiaste muzikanten! Je hoeft daarvoor geen oud-lid van de showband te zijn: iedereen is welkom!
Voor meer informatie over M3 kan je contact opnemen via [email protected].

Plaats een reactie