Nog geen reacties

Kom jij ook bij Music 4 Kids?

Op vrijdag 23 september zal het nieuwe seizoen Music 4 Kids weer van start gaan! Doel van Music 4 Kids is jonge kinderen (7-11 jaar) een muzikale basis geven en vooral laten ervaren hoe leuk het is samen muziek te maken. De nadruk van het project ligt dan ook op leren door enthousiasmeren!

De lessen van Music 4 Kids zijn iedere vrijdag van 15.30-16.15 uur in Ons Centrum te Marum en staan vanaf het nieuwe schooljaar onder enthousiaste leiding van Ieteke Bandringa en Gesiena Willems. Behalve M4K 1 is er een keer in de twee weken ook nog een tweede groep op de vrijdagmiddag: M4K 2. De lessen van M4K 2 zijn van 16.15 – 17.00 uur en zijn bedoeld voor kinderen die de lessen van M4K 1 al hebben gevolgd en inmiddels ook al muziekles bij de muziekschool of via Showband Marum krijgen. Klik hier voor meer informatie over M4K.

Iedereen is 23 september van harte welkom in Ons Centrum om een les van Music 4 Kids bij te wonen! Als het je leuk lijkt om bij M4K je eerste muzieklessen te krijgen en eventueel later een instrument bij Showband Marum te gaan spelen, kom dan vooral de 23e! Opgeven kan dan ook.

Plaats een reactie