Nog geen reacties

Kerst bij Music 4 Kids!


Afgelopen vrijdag was alweer de laatste les van dit jaar voor de Music Kids. Vanaf de zomervakantie zijn twee groepen Music 4 Kids (M4K) op vrijdagmiddag in Ons Centrum te vinden waar ze onder leiding van Hendrika Smit op een speelse manier kennismaken met de beginselen van muziek en show. Vanaf de herfstvakantie is er ook hulp van Dana Duursma, zij loopt haar maatschappelijke stage bij M4K.

De M4K1 zijn in het begin van het schooljaar fanatiek bezig geweest met de beginselen van de muziek, vooral door veel plezier te maken met muziek. Al gauw bleek dit een muzikale groep kinderen die toch het liefst gewoon lekker muziek maakten, dus de trommels en blaasinstrumenten kwamen al gauw uit de kast!!

Met M4K2 was het even zoeken aan het begin van het jaar. Deze groep kinderen heeft vorig jaar de lessen van M4K 1 gevolgd en inmiddels zitten ze allemaal op muziekles. M4K 2 is nu naast het muziek maken vooral bezig met het in de houding gaan staan en op de maat lopen. Erg belangrijk natuurlijk als je bij de jeugdband, en later bij de showband wilt spelen! Wat we vooral erg belangrijk vinden is dat de kids uit deze groep met elkaar in contact blijven en dat ze samen veel plezier hebben.

Op de laatste les van het jaar en voor de kerstvakantie zijn beide groepen, onder het genot van vrolijke (en vooral harde en bijzondere) kerstliedjes, gezellig gaan knutselen. Ze hebben muziekinstrumenten gemaakt voor in de kerstboom, het werden prachtige projecten!

Op vrijdag 7 januari gaan we vrolijk verder met het laatste deel van het seizoen 2010/ 2011 Music 4 Kids!

Plaats een reactie