Nog geen reacties

Judith van der Kaap: Ik vind het superleuk!

De maand oktober staat in het teken van de open repetities. Waarom je die zou moeten bezoeken, kan niemand beter vertellen dan een van onze leden zelf! Hieronder verteld guardlid Judith hoe ze bij Showband Marum is gekomen en wat ze er van vindt.
Ik ben Judith van der Kaap, 14 jaar en doe al bijna 8 jaar aan colorguard. Ik ben begonnen door mijn zus, en omdat mij dat ook leuk leek ben ik ook ges…tart. Vanuit de cadetten en junioren loop ik dit jaar voor het eerste mee met Showband Marum. Aan het begin van het seizoen vond ik het best spannend omdat ik bijna niemand kende, maar na veel trainingen en optredens vind ik het superleuk! Dit jaar zijn wij onder andere op de Wereldkampioenschappen in Denemarken geweest en hebben daar een tiende plaats behaald. Ook hebben we veel corso’s en taptoes gelopen. Ik heb al veel nieuwe dingen geleerd van iedereen en hoop nog veel bij te leren. Ik ben blij dat ik bij Showband Marum ben gaan lopen.Komende periode richten we ons weer op de winterguard. Niet alleen met de meiden van Marum, maar we werken samen met Showkorps D.I.N.D.U.A. Oldekerk en N-Motion van Muziekvereniging Noordenveld. We doen mee aan de competities van ColorGuard Nederland (CGN). Inmiddels zijn we begonnen met het instuderen van een nieuwe show, die we vanaf begin volgend jaar laten zien tijdens verschillende contesten door heel Nederland”.
Judith van der Kaap

Plaats een reactie